Dance Floor Maniac 2 - snart i din skivback

Maniac Mac, 2017-09-26

GRATTIS TJÖRN. Öppen Scen i Skärhamn får den 13 oktober celebert (cerebral pares:ert) besök av Whirling Dragana. Det var 6 år sen jag var där sist, men jag hoppas det är lika mycket dekadent tonårsstämning fortfarande. Ska bli kul å tigga cigg av 14-åringar o hjälpa dom få en värdig fylla. Sen få moppeskjuts bakom nån tjej o få sommarkänslor. Men först, hårdrock! Och eventuellt dikter, godisregn o samhällskritik.

Efterlysning: Vi vill åka EPA! Vi söker någon med EPA-/A-traktor som efter spelningen kan köra oss några varv runt Skärhamn. Vi har glädjen och Spotify-listan, har du EPA:n? Skriv till Whirling Dragana på Facebook!

Det fantastiska omslaget du ser längst upp i blogginlägget är gjort av Lukas Olsson. Kan nån kolla med min kusin Emil om det är okej att vi har han på omslaget? Dance Floor Maniac 2 är sju låtar ren kärlek från casanovan Maniac Mac, även känd som Jag. Jag håller på att introducera mig som livsnjutande casanova, spela gärna med på sociala medier en stund, det är plågsamt men jag kommer vara rätt cool när vi är där.

Jag har senaste tiden varit helt besatt av bandet The Pink Panda. Sångaren Mayu Suzuki är så trollbindande energisk. Dom är punk utan att vara kille som skriker om politik eller kille som nynnar om hur mycket han hatar skolan. Lyssna på Wakuwaku7 eller Be Smile och var glad.