Datorn som ser ut som en näsduksbehållare

Maniac Mac, 2017-10-10

Arbetet med Whirling Draganas kommande singel "Enough Said" fortsätter. Vår basist har nån konstig grej som gör att allt han gapar in i en mick blir på brittiska. Har noll koppling till England och pratar vanlig svenska innan tagning, men när vi trycker på Record så blir han en brittish lord. Sjukt skumt. Låtinspeladet har gjorts helt och hållet på datorn som ser ut som en papperskorg, denna dator hamnar i kategorin Saker Som Ser Ut Som Skräpbehållare tillsammans med det mikroskopiska "björndjuret", som ser ut som en dammsugarpåse:

Funderar på om vi ska vara såna svåra konstnärssjälar och släppa låten på nåt oförståeligt sätt typ “vårt album kommer enbart säljas på Pizzeria Pingvin i Uddevalla” eller “vår singel kommer bara släppas på min egen musiktjänst Marcus Play - gå med för åtta tusen eller dö” eller “vår turné kommer vara överallt, hela tiden, i allas hörlurar. är inte livet en turné”. Ja, eller var normal. Det alternativet finns alltid där.

En gång var jag med i en Facebook-grupp för ska-musik, ni vet sån som går jättefort och så kommer nån och säger "pick it up pick it up" och så är man klar sen. Där la dom upp en video från en konsert med sån musik och dansade jättefult, typ gick upp och ner med armar och ben som ett surt barn, fast mer glatt och intensivt – så jag var ju tvungen att skriva “Vad fan håller ni på med?” och nån kom in och svarade i stil med "eh?? Det är stohmpaklomping??". Med en ton i kommentaren som att "Alla gör det farfar..!" Fans är det jobbigaste som finns, de bara går in i en miljö där coola personer gör nåt och så härmar dom dessa personer tills nån coolare kommer in i deras liv. Oavsett om det är en jättekonstig dans eller nåt helt anspråkslöst. Fans ba DET HÄR ÄR JAG NU och tar på sig en normal outfit och kallar sig nåt och går med andra folk som gör samma sak.

Bandet Scandal chockade nyss världen med musikvideon till "Koisuru Universe" där en lesbiansk kyss mellan gitarristen Mami och basisten Tomomi ägde rum. Ingen hade väntat sig detta och ingen blev gladare än jag. Det gav en lite konstig känsla att se detta med ett band man följt länge, lite som att se ett par kyssas i en TV-serie för att sedan inse att de båda har respektive partners i riktiga livet. Man vet inte var man ska stå i frågan och det känns såklart goare att tänka att allt är som i serien, men sen inser man att verkligheten egentligen är rätt tråkig. Detta var också ett perfekt tillfälle att ta på sig hipsterglasögonen och gå med fasaden att det här är ett steg framåt för "kampen", och titta på klippet om och om igen och ba "oj - ett sådant vågat budskap. Måste titta igen för att se hur mycket det här betyder för HBTQ. oj vad det betyder.”