"Get yourself a girl who can do both"

Kiss & Bajs Records, 2019-01-21

Jun Togawa in two moods

Jag upptäckte nyligen den excentriska och galna artisten Jun Togawa, och hon visar sig vara en "girl who can do both". En sådan man ska "get yourself", enligt memes:en. Förstå varför genom att lyssna på de två videorna nedan, båda innehåller samma låt men framfört på två helt olika sätt. Den första som en stämningsfull ballad och den andra med överdrivna och något felplacerade skrik. Varför inte??

Jun Togawa (ballad):

Jun Togawa (inte ballad):

Det hela fick mig att fundera på vilka mer som "can do both", och bandet Sublime dök upp som en tydlig kandidat. De skiftar enkelt mellan akustisk reggae och distad punk och Bradley Nowell har en röst som låter lika bra till ballader som till rivig rock. Deras låt "Pool Shark", som är väldigt bra, finns släppt i två tydligt olika varianter precis som tidigare nämnda låt, som du kan begrunda närmare nedan.

Sublime - Pool Shark (ballad):

Sublime - Pool Shark (inte ballad):

Jag kan också tipsa om Corey Taylor, vokalist i Slipknot, och hans akustiska karriär där han gör Slipknots "Spit It Out" i en härlig akustisk version. Get yourself a metal vocalist who can do both!

Slipknot - Spit It Out (akustisk):

Slipknot - Spit It Out (inte akustisk):