Release #1: En svag doft av salt

Kiss & Bajs Records, 2019-04-04

Maniac Mac är först ut med meddelande om nytt EP-släpp. Nu händer det grejer på Kiss & Bajs-kontoret! Tre släpp från Maniac Mac-relaterade akter inom de kommande månaderna, inte direkt dåligt. Första släppet att skriva om här på hemsidan är Maniac Macs kommande EP "En svag doft av salt"

"En svag doft av salt". Enligt vissa en uppföljare till "Tjörn", enligt andra en fristående reggae-/hiphop-platta. Och samtidigt så oerhört långt ifrån det de flesta tänker när de hör svensk reggae & hiphop. Det är en EP som inte är för alla, i värsta fall inte för någon (beror på hur bra den blir heheh). Som bonus kommer även en specialvariant av EP:n vid namn "En svag doft av bajs" släppas som fysisk EP-skiva, men för att få smaka på denna exklusivitet måste man SÄGA TILL, annars kommer man INTE FÅ NÅGOT.

I videon ges tre smakprov på låtar från EP:n, och som ni hör låter det ju riktigt bra. Texterna är någon slags motsats till de småstadsromantiska skildringarna från "Tjörn", och det känns här som att Maniac Mac till slut tar bladet från munnen och berättar vad han egentligen tycker om all skit som händer här på ön. Ett slag i nyllet på alla bakåtsträvande romantiker som befolkar närområdet. Nu låter det kanske som att Maniac Mac är en riktigt negativ jävel, men ska man vara ärlig så är det som skänker världen mest negativitet snarare de gammaldagsa tankarna om samhället, livet och kärleken som kommer ur munnen från människor som tror de är smarta och gör något bra, som t.ex. kristdemokrater och gubbar som inte gillar kultur.

Vill du ha EP:n "En svag doft av salt" så väntar du tills den kommer ut i maj månad. Vill du däremot ha special-EP:n "En svag doft av bajs" så swishar du valfri summa till 0735169635 med meddelande "En svag doft av bajs". Då kommer du få den på en CD-skiva utsänd till din bostadsadress i sinom tid.